TiVoLin toiminta jatkuu kesäkuussa

13.5.2020

Suomen hallituksen viimeviikkoisten linjausten ja johtokunnan maanantaisen pohdinnan perusteella olemme päättäneet jatkaa kevätkauden toimintaa kesäkuussa. Kaikki yksityiskohdat eivät vielä ole selvillä, mutta pääpiirteittäin kevätkauden jatko on jo suunniteltu. Tämän tiedotteen lopusta voit lukea tarkemmin suunnitelmistamme aikuisten ryhmäliikuntaan, lasten ja nuorten harrasteryhmiin sekä kilpaileviin joukkueisiin. Harrastajille, nettisivuille ja someen päivitetään tarkempaa tietoa kesäkuun toiminnasta, kun yksityiskohdat varmistuvat.

Kaikilla kesäkuun tunneillamme noudatetaan hyvää käsihygieniaa ja tarvittavia varotoimenpiteitä tartuntariskien minimoimiseksi. Ohjeistamme ohjaajiamme/valmentajiamme ja harrastajiamme tarvittavista toimista ennen kesäkuun alkua. Edelleen tärkeää on, että tulet tunneille vain täysin terveenä ja oireettomana. Seuraamme aktiivisesti Suomen hallituksen ja Voimisteluliiton suosituksia ja päivitämme ohjeistuksiamme tarvittaessa.

Kesäkuun tunteja odotellessa voit osallistua voimisteluseurojen etätunneille! Voimisteluliitto on kerännyt sivuilleen kaikille avoimia ilmaisia etätunteja tarjoavien seurojen tarjontaa: https://www.voimistelu.fi/fi/Uutiset-ja-materiaalit/Uutishuone/Artikkeli/ArticleId/3369?Return=128&fbclid=IwAR3dLw2bRh_sg1frdFUORVN9SqywvFhg2u_CPcT1bADesvYSwhyr2Hw7Y4I

Tunteja on sekä aikuisille että lapsille ja nuorille. Kunkin viikon tarjonta päivitetään sivuille maanantaisin toukokuun ajan.

Tapaamisiin kesäkuussa! Pysytään terveinä ja pidetään huolta toisistamme ja itsestämme.

puheenjohtaja Meeri Martimo ja TiVoLin johtokunta

Tarkemmat suunnitelmat toiminnan jatkumisesta:

Aikuisten ryhmäliikunta

• Kevätkauden toiminta jatkuu vielä neljän viikon ajan 1.-28.6. Osa tunneista on ulkotunteja ja osa sisätunteja.
  • Kaikki sisätunnit pidetään liikuntahallilla (Koulukatu 10, Tikkakoski). Ulkotunneilla paikka voi vaihdella. Julkaisemme tarkan tuntikalenterin, kun saamme loput liikkuvat osat paikoilleen (salivuorot, ohjaajien aikataulut yms).
  • Kesäkuun kalenterissa on kevään tunneista tanssitreeni, tehotreeni, FasciaMethod, Asahi, Powerbody ja Lihaskunto. Kaikkia kevään tunteja ei valitettavasti pystytä ohjaaja- ja tilasyistä jatkamaan enää kesäkuussa – pahoittelumme siitä. Kalenterista löytyy kuitenkin monipuolisesti tanssillista tuntia, tehokasta treeniä ja kehonhuoltoa.
  • Kevään rajattoman kortin ostaneille kesäkuun tunnit sisältyvät kevätkauden kortin hintaan. Aiemmin ostettuja 5 ja 15 kerran sarjakortteja voi käyttää kesäkuun tunneilla normaalisti. Johtokunnan päätöksellä kaikkien aiemmin ostettujen sarjakorttien voimassaoloaikaa jatketaan vuoden 2020 loppuun asti. (Kaikki sarjakortit, joiden viimeinen voimassaolopäivä on 16.3.-31.12.2020.)
  • Uusille jumppareille tarjoamme kesäkuun rajattomat jumpat hintaan 30 € (sis. jäsenmaksun vuodelle 2020). Kesäkuun rajattomat jumpat löytyvät ilmoittautumisjärjestelmästä ma 18.5. klo 17 alkaen. Halutessasi voit ostaa myös 5 tai 15 kerran sarjakortin. 5 kerran kortti on voimassa puoli vuotta ostopäivästä ja 15 kerran kortti vuoden verran ostopäivästä.

Lasten ja nuorten harrasteryhmät

• Kevätkauden toiminta jatkuu vielä neljän viikon ajan 1.-28.6. – kukin ryhmä ehtii siis kokoontua vielä neljä kertaa. Osa ryhmistä pidetään ulkona ja osa sisällä. Ryhmällä voi myös olla osa kerroista sisäkertoja ja osa ulkokertoja. Saatte tästä tarkemmat ryhmäkohtaiset ohjeet hieman myöhemmin.
  • Kaikki sisätunnit pidetään liikuntahallilla (Koulukatu 10, Tikkakoski). Ulkotunteja pidetään useammissa eri paikoissa ja ne kerrotaan ryhmäkohtaisissa ohjeissa.
  • Pääsääntöisesti kaikki kevätkauden ryhmät jatkavat toimintaansa myös kesäkuussa. Joitakin muutoksia ja ryhmien yhdistämisiä saatetaan joutua ohjaajasyistä tekemään, mutta jokaiselle keväällä ryhmässä olleelle lapselle löytyy harrastuspaikka myös kesäkuussa.
  • Keväällä ryhmissä olleille saman ryhmän kesäkuun tunnit sisältyvät kevään harrastusmaksuun. Uusien harrastajien on mahdollista tulla kesäkuun ajaksi mukaan 12 € hinnalla (sis. jäsenmaksun vuodelle 2020) niihin ryhmiin, joissa on tilaa. Ilmoittautumismahdollisuus ryhmiin aukeaa ilmoittautumisjärjestelmään ma 18.5. klo 17.

Kilpailevat joukkueet

• Kilpailevat joukkueet voivat pitää harjoituksia liikuntahallissa tai ulkotreeneinä 1.-28.6. Tämän jälkeen jäämme kesätauolle. Joukkueiden salivuorot varmistuvat lähiaikoina.
  • Joukkueiden yhteisharjoituksia ei suositella kesäkuun aikana tartuntariskin minimoimiseksi. Kukin joukkue pitää siis kesäkuussa omat treeninsä.
  • Toukokuun loppuun asti joukkueet harjoittelevat etäharjoitusten avulla.
  • Päivitetyistä kausimaksuista oli poistettu valmentajien loppukauden matkakulut. Kun nyt pääsemmekin treenaamaan myös livenä, matkakuluja luonnollisesti syntyy. Tämän vuoksi seuraavassa laskutettavassa kausimaksuerässä on mukana matkakululisä 8 €/voimistelija.
  • Kesäkuun ensimmäisellä – toisella viikolla on tarkoitus pitää kokeilutreenit niihin joukkueisiin, joihin olisi mahdollista tulla mukaan ja mahtuisi uusia harrastajia (Twiigat ja Taica, Seiren-joukkueet, Zarelie). Kokeilutreenit ajoitetaan niin, että kukin joukkue ehtii kokoontua vähintään kerran oman joukkueen kesken ennen kokeilutreenejä.