Viime hetken muutoksia aikuisten tuntikalenterissa - Zumba peruuntunut, tanssitreeniä syyskuun kolmena perjantaina, Army-kuntotunti kalenteriin

25.8.2020

Aikuisten ryhmäliikuntakalenterissa ollut Zumba on valitettavasti peruuntunut. Selvitämme mahdollisuutta järjestää korvaava tanssillinen kuntotunti syksyn aikana. Pahoittelemme viime hetken muutosta ja sen aiheuttamaa harmitusta! Tanssinnälkäisiä suosittelemme kokeilemaan syyskuun tanssitreeniä sekä sunnuntai-illan vaihtuvan tunnin AcroDanceGymiä ja LadyStyle-tanssituntia. Vaihtuvan tunnin sisällöistä voit lukea lisää täältä: Vaihtuva tunti (2 A+B)

Peruuntuneen Zumban sijaan kalenteriin on ilmestynyt Tanssitreeni kolmelle syyskuun perjantaille (11.9., 18.9. ja 25.9.) yläkoulun kulttuurisalissa klo 17.15-18.00 ja sen perään bodycombat-tyyppinen Army-kuntotunti 18.15-19.15. Tunnit ohjaa vieraileva tähtenä viime kauden Tanssitreeni- ja Tehotreeni-ohjaajamme Sirpa.
Tanssitreenistä ja Army-kuntotunnista löydät lisätietoa tuntikuvauksistamme: Tanssitreeni (2-3 B) ja Army-kuntotunti (2-3 A+B)

Army-tunti jää syksyn tuntikalenteriin myös syyskuun jälkeen. 28.9. alkaen Army-tunti pidetään maanantaisin klo 18-19 yläkoulun kulttuurisalissa ja sen ohjaa Emilia.

Aikuisten koko ryhmäliikuntakalenterin voit tarkastaa täältä: Ryhmäliikuntakalenteri syksy 2020