TiVoLin kyläsuunnistus mukana Tikkakosken Tohinoilla

18.8.2021

TiVoLi on mukana Tikkakosken Tohinoilla kyläsuunnistuksella!


Ympäri Tikkakoskea on piilotettu 12 rastia. Joka rastilta löydät yhden kirjaimen, ja kirjaimista muodostuu sana. Mutta mikä sana se on? Minkä useammalla rastilla käyt, sen helpompi se on arvata! Ahkerimmat ja varmimman päälle pelaavat kiertävät kaikki 12 rastia.

Rasteja voi kiertää omatoimisesti keskiviikkoillasta 18.8.2021 alkaen, yhtenä tai useampana päivänä Tohinoiden aikana. Voit liikkua esimerkiksi kävellen tai pyörällä. Mukaan kannattaa varata välineet löytyneiden kirjaimien muistiin merkitsemistä varten sekä kartta joko sähköisessä muodossa tai tulostettuna. Kaikki rastit sijaitsevat tien tai tien kaltaisen kulkuväylän varrella. Umpimaastoon ei siis tarvitse lähteä.

Kartan ja osallistumisohjeet löydät täältä: Tohinoiden kyläsuunnistus

Vähintään 4 rastia kiertäneiden kesken arvotaan pieniä palkintoja, ja kaikki rastit kiertäneiden kesken TiVoLin syyskauden kausikortti!

Mukavia ulkoiluhetkiä!


Toivomme, että ilmoitat löytämäsi kirjaimet Tohinoiden kyläsuunnistus -sivun kautta, vaikka et haluaisi osallistua arvontaan. Näin saamme palautetta, kuinka moni kyläsuunnistukseemme on osallistunut.