Syysloman jälkeen puoleen hintaan mukaan liikkumaan

23.10.2021

Sade ja pimenevät illat harmittavat paljon vähemmän, kun pääset liikkumaan yhdessä mukavassa seurassa, lämpimässä ja valoisassa salissa!

Syysloman jälkeen loppukauden tarjoushinnat aikuisten, lasten ja nuorten liikunnassa:

• Aikuisten loppukauden rajaton kortti 50 € (sis. jäsenmaksun vuodelle 2021)

• Nuorten loppukauden rajaton kortti 30 € (sis. jäsenmaksun vuodelle 2021)

• Lasten ja nuorten harrasteryhmien loppukausi 30 € (sis. jäsenmaksun vuodelle 2021) - niissä ryhmissä, joissa on tilaa.

Vuoden 2021 jäsenmaksun jo maksaneille loppukausi on vielä edullisempi - aikuisten rajaton kortti 35 €, nuorten rajaton kortti tai lasten ja nuorten harrasteryhmät 20 €!

Ilmoittaudu mukaan nettisivujen ilmoittautumisosiossa ja liity mukaan jo heti maanantaina! Ilmoittautuminen & Omat tiedot

Syyskausi jatkuu 12.12. saakka, eli jäljellä on vielä 7 tehokasta jumppaviikkoa.

Lämpimästi tervetuloa mukaan! Lähiliikunta on parasta yhdessä ja tarjoamme harrastajille iloa ja elämyksiä läpi koko elämänkaaren.