Aikuiset

TiVoLista löytyy sopivia liikuntaryhmiä kaikille naisille ja miehille iästä ja kunnosta riippumatta.

TiVoLi sai jo vuonna 2007 Voimisteluliiton myöntämän PRIIMA -aikuisliikunnan laatusertifikaatin. Nykyään vastaava sertifiointi on Olympiakomitean ja Voimisteluliiton Tähtiseura-tunnus. Toimintaa arvioidaan Voimisteluliiton toimesta ja sertifikaatti uusitaan kahden vuoden välein. Viimeksi aikuisten Tähtiseura-tunnuksemme on uusittu tammikuussa 2020.

PRIIMA- ja Tähtiseura-tunnusten myötä olemme sitoutuneet siihen, että seurassamme:

o liikunnan ilo ja terveys ovat avainasemassa

o tunneilla huomioidaan liikkujien erilaiset tarpeet ja tavoitteet

o liikunta on terveyttä edistävää ja monipuolista

o toiminta on suunnitelmallista ja tunneista on hyvät tuntikuvaukset

o ohjaajat ovat koulutettuja

o tunnit ovat turvallisia

o aikuisilla on mahdollisuus osallistua erilaisiin voimistelutapahtumiin ja elämyksiin Suomessa ja ulkomailla

o kehitämme jatkuvasti omaa toimintaamme yhä paremmaksi harrastajiemme toiveiden perusteella

Kaikki palaute tunneista ja toiminnastamme on tervetullutta, jotta voimme jatkuvasti kehittää toiminnan laatua ja jumppatarjontaamme.

Liiku monipuolisesti, ulkoile, lepää ja syö terveellisesti niin voit hyvin!

*********************************************************************************

TiVoLin jumppatarjonta antaa sinulle hyvän pohjan kohottaa ja ylläpitää kuntoasi.

Valitse sinulle ja muuhun liikuntaohjelmaasi sopivat ryhmät meiltä. Muista myös terveellinen ruokavalio ja riittävä lepo, sillä kokonaisvaltainen hyvinvointisi on meille tärkeä!

Lue lisää liikuntasuosituksista mm. UKK-instituutin sivuilta ja palauttele terveelliset ravintosuositukset mieleesi esim. Sydänliiton sivuilta

Tiedustelut: Yhteydenottolomakkeella tai puhelimitse 040-5307032.

Laadukkaan aikuisten liikunnan järjestämisen merkiksi TiVoLi sai keväällä 2018 Aikuisten Tähtiseura-tunnuksen. Tunnus on uusittu tammikuussa 2020 ja laadukkaan toimintamme ylläpitäminen ja kehittäminen jatkuu edelleen.