Aikuisten liikunnan ohjaajien esittelyt

Sanna Aunala (Powerbody)

Sanna Kukkonen (Lihaskunto)

Liikunta tekee niin hyvää mielen ja kehon kunnolle! Olen saanut liikuntakipinän jo nuorena ja toivottavasti voin "tartuttaa" sen myös tunneilleni osallistuviin, esimerkiksi juuri sinuun! Tervetuloa Lihaskunto-tunnille Liikuntahallille lauantai-aamuisin!

Minna Truhponen (Soft-lihaskunto)

Olen vuoden verran Tikkakoskella asunut liikunta-alan ammattilainen ja kahden lapsen äiti. Koulutukseltani olen liikuntatieteiden maisteri ja tähänastisen työurani olen tehnyt pääasiassa seuratoiminnan ja liikunnanohjauksen parissa. Oma urheilutaustani löytyy kilpasuunnistuksesta mutta nykyisin se on harrastus muiden joukossa. Monipuolinen liikunta on tärkeä voimavara ja virkistävä tekijä arjessa ja samoja fiiliksiä haluan tarjota myös sinulle!

​Maarit Janhunen (Pilates)

Muistatko Jane Fondan tai Anne Sällylän ja Eeva Luukkosen? Heidän aloittaman villityksen myötä päädyin lopulta itsekin ryhmäliikuntatunneille piukassa jumppapuvussa ja säärystimissä. Välillä vaihdoin kuntosalille, mutta lopulta palasin ”juurilleni”. Samanhenkiset jumpparit, mukaansatempaava musiikki ja monipuolisuus motivoi minua tunneille jumppaamaan ja niin se on edelleen tänäkin päivänä – nyt kuitenkin useammin ohjaajan roolissa. Viimeisimpänä ohjaajakoulutuksena olen tutustunut Pilatekseen - Tervetuloa tunnille!

Elina Tourunen (FasciaMethod ja Shindo)

Olen Tourusen Elina Jyväskylästä ja ohjaan kehonhuollollisia tunteja eri seuroissa ja kansalaisopistoilla. Shindon, japanilaisen rentoutusvenyttelyn, löysin kuutisen vuotta sitten kouluttautuessani Shindo-ohjaajaksi ja myöhemmin myös Jomon Shindo-ohjaajaksi. Asahi, suomalaisten kehittämä idän lajeihin taijiin ja qigongiin pohjautuva terveysliikuntamenetelmä, asteli elämääni puolisentoista vuotta sitten ja kouluttauduin Asahi-ohjaajaksi. Marraskuussa 2019 kouluttauduin myös FasciaMethod -ohjaajaksi.

Innostuneena ohjaan täällä Tikkakosken Tivolilla ja toivotankin lämpimästi tervetulleiksi kaikki palautumaan, virkistymään ja rentoutumaan kehoa ja mieltä huoltaville tunneilleni.

Seija Juutilainen (Jooga)

Meeri Martimo (Vaihtuva tunti - Freegym)

Olen monelle aikuisjumpparille tutumpi TiVoLin lasten ja nuorten harrasteryhmien puolelta. Yli 10 vuoden ohjaajaurani aikana olenkin ehtinyt ohjata jos jonkinlaisia ja valehtelematta kaiken ikäisten lasten ryhmiä. Muutaman viimeisen vuoden ajan olen ohjannut kouluikäisten Freegym- ja telinevoimisteluryhmiä oman sirkus- ja parkourharrastukseni innoittamana. Viime talvena keksimme, että monipuolisena ja hauskana kuntoilu- ja kehonhallintalajina Freegym sopisi hyvin myös aikuisille!

Minua inspiroi liikunnassa sen tuoma hyvä olo, hauskuus ja uudessa onnistuminen. Samanlaisia onnistumisen kokemuksia haluan tarjota myös harrastajille iästä ja taitotasosta riippumatta. Tavoitteenani on tehdä Freegym-tunneista niin hauskat ja vauhdikkaat, ettet edes huomaa, kuinka hiki kaiken tekemisen lomassa on tullut!

Hanna Korhonen (Vaihtuva tunti - AcroDanceGym)

Hanna on toiminut lapsiryhmien liikuttajana seurassamme vuodesta 1995. Kokemusta on vuosien varrella kertynyt aikuinen-lapsi-ryhmien, lasten harrasteryhmien, joukkuevoimistelun sekä tanssillisen voimistelun kautta. Hannalle liikunnassa tärkeää on monipuolisuus, liikkumisen ilo ja se, että tunneilla saa kokea onnistumisia. Kuluneena kesänä Hanna onkin ollut ideoimassa aivan uudenlaisia tanssillisia AcroDance-ryhmiä lapsille ja nuorille. Tätä uusinta uutta Hanna tuo nyt myös aikuisten testattavaksi - pienellä voimistelullisella twistillä, tottakai!