FasciaMethod® (2 A+C)

3 = raskas

​Tunnin tavoitteet

A = lihaskunnon parantaminen
B = sydän- ja verenkiertoelimistön harjoittaminen
C = palautuminen- tai kehonhuolto

Uutuustunti Tikkakosken Tivolilla, FasciaMethod®!

FasciaMethod® on suomalaisten fysioterapeuttien kehittämä kehonhuoltomenetelmä. FasciaMethod®-tunnilla yhdistyvät lihaskalvoketjuja myötäilevä liikkuvuusharjoittelu, dynaaminen täsmävenyttely kireille lihaksille, liikehallintaharjoitteet ja faskiapallohieronta. Rauhallinen, hengityksen tahtiin etenevä tunti, joka edistää liikkuvuutta, tasapainoa, suorituskykyä ja palautumista.

Istuminen ja staattinen, yksipuolinen kuormitus kankeuttaa kehoa sekä heikentää vireyttä ja palautumista. FasciaMethod®-menetelmän myötä harjoitetaan kehoa monipuolisesti avaten laajoja liikeratoja, jotka usein jäävät käyttämättä seurauksena monenlaisia särkyjä, ahtaumia ja kireyksiä. Dynaamiset venytykset nesteyttävät ja uudistavat sidekudoskalvoja. Myös kehon kannatus, liikkeenhallinta, koordinaatio ja optimaalinen käyttö vahvistuu.

Tunti sopii niin aktiiviseksi kehonhuolloksi osaksi muuta harrasteliikuntaa kuin myös tuki- ja liikuntaelinoireiden kuntouttamiseen. Myös kilpaurheilijat käyttävät menetelmää osana harjoituksiaan.

Hyvän olon tunti, jonka vaikutukset huomaat nopeasti niin kehon kuin mielen lisääntyvänä hyvinvointina ja mielekkäämpinä treeneinä.

Tunnille mukaan alusta ja vesipullo. Kenkiä ei tarvita.

Ohjaajana Elina Tourunen, FasciaMethod®-ohjaaja