Vaihtuva tunti (2 A+B)

3 = raskas

​Tunnin tavoitteet

A = lihaskunnon parantaminen
B = sydän- ja verenkiertoelimistön harjoittaminen
C = palautuminen- tai kehonhuolto

Vaihtuvalla tunnilla saat helposti monipuolisuutta liikuntaohjelmaasi ja pääset testaamaan eri lajeja. Ehkä löydät uuden suosikkisi?

Eri viikoilla vaihtuvalla tunnilla voi olla esimerkiksi Freegymiä, tanssia, AcroDancea, voimistelua tai kehonhallintaa ja lihaskuntoa. Syyskauden ohjelma ja ohjaajat päivitetään oheiseen kalenteriin sisältöjen varmistuessa.

Sunnuntain vaihtuva tunti syksy 2020

Vähäisen osallistujamäärän takia 25.10. - 15.11. Freegym- ja AcroDanceGym-tunnit on peruttu. Loppukauden LadyStyle-tanssitunnit pidetään normaalisti.

vko 36 (6.9.) - Freegym - sään salliessa ulkona! - ohjaajana Meeri

vko 37 (13.9.) - Freegym - sään salliessa ulkona! - ohjaajana Meeri

vko 38 (20.9.) - Tehotreeni - ohjaajana Minna

vko 39 (27.9.) - Tehotreeni - ohjaajana Minna

vko 40 (4.10.) - AcroDanceGym - ohjaajana Hanna

vko 41 (11.10.) - SYYSLOMA - ei tuntia

vko 42 (18.10.) - AcroDanceGym - ohjaajana Hanna

vko 43 (25.10.) - PERUTTU (Freegym - ohjaajana Meeri)

vko 44 (1.11.) - PERUTTU (Freegym - ohjaajana Meeri)

vko 45 (8.11.) - PERUTTU (AcroDanceGym - ohjaajana Hanna)

vko 46 (15.11.) - PERUTTU (AcroDanceGym - ohjaajana Hanna)

vko 47 (22.11.) - LadyStyle-tanssitunti - ohjaajana Seija

vko 48 (29.11.) - LadyStyle-tanssitunti - ohjaajana Seija

vko 49 (6.12.) - ITSENÄISYYSPÄIVÄ - ei tuntia

vko 50 (13.12.) - LadyStyle-tanssitunti - ohjaajana Seija

Tuntien kuvaukset:

Freegym

Freegymissä yhdistyvät voimistelu, voimaharjoittelu ja parkour. Freegym kehittää kehonhallintaa kokonaisuudessaan. Kunto kohoaa vauhdikkaiden tuntien ohessa kuin huomaamatta esimerkiksi hyppyjen, heilahdusten, tasapainoilun sekä ylitysten ja alitusten merkeissä. Lihaskuntoa harjoitetaan oman kehon painolla ja salin telineitä hyödyntäen.

Tehotreeni

Tehokas kuntotunti, jossa yhdistyy sykettä nostava harjoittelu ja keskivartalon lihasten treeni. Tunnin alkupuolella tehdään helppoja ja keskivaikeita sykettä nostattavia askelsarjoja ja loppupuolella tiukka treeni koko keskivartalolle. Tällä tunnilla saat vatsalihakset ja pakarat tuntumaan!

AcroDanceGym

Tunnilla yhdistyvät voimistelu ja kehonhallinta sekä pieni rippunen tanssillisuutta ja akrobatiaa. Ei kuitenkaan huolta, ihmeellisiin suorituksiin ei tarvitse venyä tai rohjeta! Tunnin aluksi lämmitellään joko akrotuolien kanssa tai ilman. Tunnin pääosa koostuu voimistelu- ja kehonhallintasarjoista. Tunnin lopuksi venytellään akrotuolia hyödyntäen ja perinteisesti. Suosittelemme erityisesti tanssillisten tuntien ja voimistelun ystäville sekä uudenlaisesta tunnista kiinnostuneille!

LadyStyle-tanssitunti

Naisellinen tanssitunti, jossa nautitaan musiikista ja omassa kehossa olemisesta ikään ja kokoon katsomatta. Tunnin tansseihin yhdistetään pilke silmäkulmassa jopa hieman burleskimaista naisellisen keimailevaa otetta.