Kilpailevat joukkueet

MITEN MUKAAN TOIMINTAAN?

Kilpailu- ja valmennustoiminta (KiVa) on pitkäjänteistä ja tavoitteellista toimintaa. TiVoLissa on mahdollisuus kilpailla sekä joukkukevoimistelussa että tanssissa.

Joukkueisiin tulevilta tytöiltä sekä heidän kotijoukoiltaan odotetaan pitkäjänteisyyttä ja sitoutumista harrastukseen. Meillä pyritään jatkuvasti kehittymään urheilijoina ja voimistelijoina tai tanssijoina, oppimisesta sekä liikunnasta iloitten.

Kukin ikäluokka muodostaa oman tiimin ja tiimin sisällä on joukkueita jotka osallistuvat joukkuevoimistelu kisoihin sekä joukkueita joiden laji on tanssi. Varsinkin T- ja S-tiimin toimintaan pääsee mukaan ihan uudetkin tytöt, vanhempien joukkuieisiin mahdollista myös päästä mukaan jos kokemusta lajista on jo kertynyt. Tutustu joukkueisiin ja ota yhteys joukkueen valmentajaan.

Tervetuloa mukaan KiVaan!

Kysy lisää

tivoli.toimisto@gmail.com

@aki_a.rantala

MITÄ ON SHOWTANSSI, ENTÄPÄ TANSSILLINEN VOIMISTELU?

"Showtanssi on monipuolista tanssia, jossa voivat yhdistyä mitkä tahansa tanssin lajit ja tyylit.

Showtanssi ei ole vain tanssimista, vaan nimen mukaisesti kyse on show`sta. Tärkeää on kokonaisuus, jossa yhdistyvät koreografia, teema/tarina, tanssi, suorituksen ajatus ja esiintymisasut. Suoritus saa sisältää akrobaattisia liikkeitä, nostoja, erilaisia hyppyjä sekä erilaisia hyppy- ja askelsarjoja".

"Tanssillinen voimistelu on tanssin ja voimistelun yhdistävä, suomalaiseen naisvoimisteluun pohjautuva laji, joka liikuttaa suurta joukkoa suomalaisia nuoria ja varttuneempiakin naisia. Tanssillisen voimistelun moni-ilmeisyys tarjoaa sekä harrastajille että ohjaajille runsaasti vaihtoehtoja ja haasteita. Lajia on mahdollisuus harrastaa kevyesti tai tavoitteellisemmin, ja harrastamisen lisäksi tarjolla on erilaisia mahdollisuuksia esiintymiseen ja kilpailemiseen."

kuva: Jukka Hämeenniemi / @agg_dad

MITÄ ON JOUKKUEVOIMISTELU?

"Joukkuevoimistelun sydän on suomalaisessa naisvoimistelussa. Lajin juuret löytyvät Suomesta, mutta oksat ovat levittäytyneet ympäri maailmaa – naisvoimistelusta on kasvanut vaativaa ja elämyksellistä kansainvälistä huippu-urheilua. Myös Suomessa lajin suosio on kokenut hurjan kasvun, ja joukkuevoimistelu on kivunnut harrastajamäärältään Voimisteluliiton kilpailulajeista suurimmaksi. Lajia harrastetaan monella taitotasolla aina harrastevoimistelusta huippu-urheiluun. Joukkuevoimistelu on hyvä lajivalinta, jos haluaa kehittää voimaa, nopeutta, vartalonhallintaa, liikkuvuutta ja koordinaatiota sekä kokea liikunnan ohella taiteellisia elämyksiä."

Joukkuevoimistelua on mahdollista harrastaa meidän seurassa harraste/kilpatasolla. Joukkueita löytyy 6-vuotiaasta ylöspäin.