Lapset ja nuoret

TiVoLi tarjoaa lapsille ja nuorille monipuolista ja vauhdikasta liikuntaa vauvasta täysi-ikäisyyden kynnykselle!

1-4-vuotiaat liikkuvat perheliikuntaryhmässä yhdessä tutun aikuisen kanssa ja 3-6-vuotiaat opettelevat liikuntataitoja itsenäisesti eri tyyppisissä ryhmissä. Kouluikäisille on omat temppu- ja tanssipainotteiset ryhmänsä. Myös nuoret pääsevät liikkumaan omissa harrasteryhmissään. Nuorten omien harrasteryhmien lisäksi 13-17-vuotiaat nuoret saavat rajattoman kausikortin aikuisten ryhmäliikuntatunneille lasten harrasteryhmien kausimaksun hinnalla.

Harrasteryhmiin ovat tervetulleita kaikki halukkaat ilman ennakkotaitovaatimuksia ja ryhmät sopivat hyvin monen muun liikuntaharrastuksen tueksi.

Lasten ja nuorten harrasteryhmien tarkoitus on tarjota lmonipuolista motoriset taidot huomioon ottavaa, kuntoa kohottavaa, suunnitelmallista ja tavoitteellista liikunnan riemua. Ikäkauden tarpeet huomioidaan ryhmien toiminnan suunnittelussa.

Lasten tulisi liikkua n. 2 tuntia päivittäin. Pääosa liikunnasta voi olla lapsen vapaata ulkoilua ja leikkiä mutta säännöllinen ohjattu liikuntatoiminta tukee lasten liikuntaintoa ja liikunnallisen elämäntavan kehittymistä. Ohjaa sinäkin lapsesi liikkumaan ja muista oman esimerkin tärkeys!

Ilmoittautuminen lasten ja nuorten harrasteryhmiin aukeaa ma 17.8.2020 klo 17!

Jumppakalenteri -sivulta löytyy jumppien viikkokalenteri - mitä, missä, milloin.

Tuntikuvauksista löytyy seuran tarjoamien jumppien kuvaukset.

Ohjaajat -sivulla jumppien ohjaajien tiedot.

Tiedustelut: Yhteydenottolomakkeella tai puhelimitse 040-5307032.

Laadukkaan lasten ja nuorten liikunnan järjestämisen merkiksi TiVoLi sai keväällä 2018 Lasten ja nuorten Tähtiseura-tunnuksen. Tunnusta ollaan uusimassa vuoden 2020 aikana.