Lapset ja nuoret

TiVoLi tarjoaa lapsille ja nuorille monipuolista ja vauhdikasta liikuntaa vauvasta täysi-ikäisyyden kynnykselle!

1-4-vuotiaat liikkuvat perheliikuntaryhmässä yhdessä tutun aikuisen kanssa ja 3-6-vuotiaat opettelevat liikuntataitoja itsenäisesti eri tyyppisissä ryhmissä. Kouluikäisille on omat temppu- ja tanssipainotteiset ryhmänsä. Myös nuoret pääsevät liikkumaan omissa harrasteryhmissään. Nuorten omien harrasteryhmien lisäksi 13-17-vuotiaat nuoret saavat rajattoman kausikortin aikuisten ryhmäliikuntatunneille lasten harrasteryhmien kausimaksun hinnalla.

Harrasteryhmiin ovat tervetulleita kaikki halukkaat ilman ennakkotaitovaatimuksia ja ryhmät sopivat hyvin monen muun liikuntaharrastuksen tueksi.

Lasten ja nuorten harrasteryhmien tarkoitus on tarjota lmonipuolista motoriset taidot huomioon ottavaa, kuntoa kohottavaa, suunnitelmallista ja tavoitteellista liikunnan riemua. Ikäkauden tarpeet huomioidaan ryhmien toiminnan suunnittelussa.

Lasten tulisi liikkua n. 2 tuntia päivittäin. Pääosa liikunnasta voi olla lapsen vapaata ulkoilua ja leikkiä mutta säännöllinen ohjattu liikuntatoiminta tukee lasten liikuntaintoa ja liikunnallisen elämäntavan kehittymistä. Ohjaa sinäkin lapsesi liikkumaan ja muista oman esimerkin tärkeys!

Ilmoittautuminen lasten ja nuorten harrasteryhmiin aukeaa:

• Ennakkoilmoittautuminen syksyllä 2020 ryhmissä olleille samaan ryhmään myös kevääksi: to 17.12.2020
  • Avoin ilmoittautuminen niihin ryhmiin, joissa on tilaa: ma 28.12.2020

Tärkeät päivämäärät - Ilmoittautuminen kevätkaudelle 2021

Torstaina 17.12.2020 aukeaa lasten ja nuorten harrasteryhmien ennakkoilmoittautumisoikeus syksyllä ryhmissä mukana olleille. Huomaathan, että tämä koskee vain sitä ryhmää, jossa lapsi/nuori on ollut syksyllä mukana. Tämä oikeus kannattaa hyödyntää mahdollisimman pian ennen vapaan ilmoittautumisen alkua.

Maanantaina 28.12.2020 klo 17 aukeaa vapaa ilmoittautuminen niihin lasten ja nuorten ryhmiin, joissa on tilaa. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä, joten kannattaa olla nopea. Muistathan, että uuden jumpparin voi rekisteröidä huoltajan alikäyttäjäksi järjestelmään jo aikaisemmin ja nopeuttaa siten varsinaista ilmoittautumista

Joulukuun puolella tehtävissä ilmoittautumisissa maksuaikaa on poikkeuksellisesti 30 päivää. Toivomme, että maksat ilmoittautuessasi saamasi laskun vasta vuoden 2021 puolella. Se helpottaa kirjanpitoa.

Tervetuloa liikkumaan yhdessä TiVoLin kanssa!

Jumppakalenteri -sivulta löytyy jumppien viikkokalenteri - mitä, missä, milloin.

Tuntikuvauksista löytyy seuran tarjoamien jumppien kuvaukset.

Ohjaajat -sivulla jumppien ohjaajien tiedot.

Tiedustelut: Yhteydenottolomakkeella tai puhelimitse 040-5307032.

Laadukkaan lasten ja nuorten liikunnan järjestämisen merkiksi TiVoLi sai keväällä 2018 Lasten ja nuorten Tähtiseura-tunnuksen. Tunnusta ollaan uusimassa vuoden 2020 aikana.