Rekrytointi

Oletko kiinnostunut aikuisten tai lasten ohjaamisesta? Tai oletko tulevaisuuden joukkuevoimistelu-valmentaja? Tule töihin aktiiviseen ja nuorekkaaseen seuraamme Tikkakoskelle Jyväskylään!

Noin 700 jäsenen seuraamme pyörittää yli 60 aktiivisen seuratoimijan joukko yhdessä, johon kuuluu myös lähemmäs 40 ohjaajaa/valmentajaa ja seuratyöntekijä. Tarjoamme laadukasta ja monipuolista toimintaa jäsenillemme niin harraste- kuin kilpapuolellakin. Olemme ylpeitä laatusertifikaateistamme: Priima-sertifikaatista aikuisten liikunnan puolella Nuoren Suomen Sinetistä lasten ja nuorten puolella.

Työ meillä sopii loistavasti sinulle, joka opiskelet Jyväskylän seudulla, etsit pientä lisätienestiä tai haaveilet urasta liikunnan parissa!

Toimintamme mahdollistaa osaavat ohjaajat ja valmentajat, joten jos olet innokas ryhmien liikuttaja, ota rohkeasti meihin yhteyttä! Kerromme mielellämme lisää ohjaus-/valmennusmahdollisuuksista TiVoLilla.

tivoli.toimisto@gmail.com

tai