Seuramme on perustettu vuonna 1951. Olemme Suomen Voimisteluliiton jäsenseura.

Jäseniä TiVoLissa on noin 570, joista lapsia ja nuoria noin kaksi kolmasosaa.

Tivolin toiminta perustuu vapaaehtoistyöhön. Toimintaa pyörittää syyskokouksen valitsema johtokunta apunaan seuratoiminnan, aikuisten liikunnan, lasten ja nuorten harrasteliikunnan sekä lasten ja nuorten kilpailu- ja valmennustoiminnan työryhmät.

Seurassa toimii myös Uskollisuuden Kilta.

Toiminnan painopiste vuonna 2020 on:
Lähiliikunta on parasta yhdessä!

Toiminta-ajatus
eli miksi olemme olemassa ja mikä on toimintamme tarkoitus

Tikkakosken Voimistelu- ja Liikuntaseura TiVoLi ry tarjoaa eri-ikäisille ja -kuntoisille  jäsenilleen terveyttä edistävää, monipuolista ja laadukasta voimisteluliikuntaa eri tavoitetasoilla sekä elämyksiä iloisessa ja innostavassa seurassa.

Arvot
eli millaista haluamme toimintamme olevan ja minkä periaatteiden pitäisi näkyä kaikessa toiminnassamme

Seuramme toimintaa ohjaavat arvot

- iloa ja elämyksiä läpi koko elämänkaaren

- tavoitteellisuus ja yhdessä onnistuminen

- luotettavuus ja avoimuus

- laadukkuus.

Visio
eli millaiseen suuntaan haluamme viedä seuraamme tulevina vuosina

Vuonna 2025 TiVoLi on tunnettu ja tunnustettu kaikenikäisten liikuttaja.

Lisätietoa toimintaperiaatteistamme: Ohjaus- ja valmennuslinjaus

p. 040 530 7032         tivoli.toimisto@gmail.com          Facebook          Yhdistysrekisteritunnus       1011400-1