Tohinoiden kyläsuunnistus

TiVoLi on mukana Tikkakosken Tohinoilla kyläsuunnistuksella!


Ympäri Tikkakoskea on piilotettu 12 rastia. Rastien sijainnit näet kartasta. Joka rastilta löydät yhden kirjaimen, ja kirjaimista muodostuu sana. Mutta mikä sana se on? Minkä useammalla rastilla käyt, sen helpompi se on arvata! Ahkerimmat ja varmimman päälle pelaavat kiertävät kaikki 12 rastia.

Rasteja voi kiertää omatoimisesti keskiviikkoillasta 18.8.2021 alkaen, yhtenä tai useampana päivänä Tohinoiden aikana. Voit liikkua esimerkiksi kävellen tai pyörällä. Mukaan kannattaa varata välineet löytyneiden kirjaimien muistiin merkitsemistä varten sekä kartta joko sähköisessä muodossa tai tulostettuna. Kaikki rastit sijaitsevat tien tai tien kaltaisen kulkuväylän varrella. Umpimaastoon ei siis tarvitse lähteä.

Rastit ovat kierrettävissä ainakin su 22.8. asti. Palkinnot arvotaan sen jälkeen (ks. alla), mutta rastit jäävät vielä kierrettäviksi, jos vain säilyvät hyväkuntoisina.

Kierrettyäsi rastit ilmoita löytämäsi sana tai sanan osa alla olevan lomakkeen kautta. Halutessasi voit jättää yhteystietosi ja osallistua palkintojen arvontaan. Vähintään 4 rastia kiertäneet (= 4 oikeaa kirjainta löytäneet) osallistuvat pienten palkintojen arvontaan. Kaikki rastit kiertäneiden kesken arvotaan TiVoLin syyskauden kausikortti. Arvonta suoritetaan ma 23.8.2021.

Toivomme, että ilmoitat löytämäsi kirjaimet, vaikka et haluaisi osallistua arvontaan. Näin saamme palautetta, kuinka moni kyläsuunnistukseemme on osallistunut.

Mukavia ulkoiluhetkiä!

Tohinoiden kyläsuunnistuksen kartta. Rasti löytyy karttaan merkityn tähden kohdalta. Rastin numero kertoo, monesko selvitettävän sanan kirjain rastilta löytyy. Esim. rastilta 1 löytyy sanan ensimmäinen kirjain ja rastilta 12 sanan viimeinen kirjain. Alla olevassa ladattavassa/tulostettavassa versiossa kartta näkyy tarkemmin.
Tikkakoski_Kartta_Kyläsuunnistus_tohinat2021.png (1.3 MB)
Ladattava/tulostettava versio kyläsuunnistuksen kartasta.

*

Jos et käynyt kaikilla rasteilla, kirjoita se osa sanasta, jonka sait selville.


Jos haluat osallistua palkintojen ja kausikortin arvontaan, täytä yhteystietosi oheisiin kenttiin:

Voit lähettää lomakkeen myös ilman yhteystietoja.

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.