Kevätnäytösvideoon ilmoittautuminen

10.4.2021

TiVoLin kevätnäytös toteutetaan joulunäytöksen tapaan videonäytöksenä. Kukin ryhmä tai joukkue kuvaa oman esityksensä omissa harjoituksissaan 26.4.-9.5. välisenä aikana (2 viikkoa).

Saat tarkemmat ohjeet esityksestä ja kuvauksen ajankohdasta oman ryhmäsi ohjaajalta / oman joukkueesi valmentajalta. Ryhmien esitykset kootaan seuran yhteiseksi kevätnäytösvideoksi, joka julkaistaan kevätkauden päätteeksi la 15.5. Solidsport-alustalla. Video on kaikkein halukkaiden katsottavissa muutaman euron kannatusmaksua vastaan. Kevätnäytösvideon tuotot käytetään seuran toiminnan tukemiseen. Videon katsomiseen tarvitset joko Solidsport-tunnukset tai vaihtoehtoisesti voit kirjautua alustalle Facebook-tunnuksilla.

Myös esimerkiksi kauempana asuvat sukulaiset pääsevät videon kautta mukaan ryhmien kevättunnelmaan!

Alle 18-vuotiaiden harrastajien osalta kysymme etukäteen huoltajien luvan lapsen kevätnäytösvideolla esiintymiseen. Huoltajat ovat saanet ilmoittautumislinkin sähköpostitse ja sama linkki löytyy myös ohessa:  https://forms.gle/53JNofkCDBrmkUnP7
Ilmoitathan su 18.4. mennessä, saako lapsesi esiintyä TiVoLin kevätnäytösvideolla vai ei.

Huom! Ilmoitathan myös siinä tapauksessa, että et halua lapsesi esiintyvän kevätnäytösvideolla. Jos haluat ilmoittaa useamman lapsen kerralla, voit täyttää kunkin heistä tiedot lomakkeen eri sivuille. Voit ilmoittaa lomakkeen kautta enintään 5 lasta kerralla.

Aikuisten ryhmäliikuntatunneilla vierailevat kuvaajat kysyvät paikalla olevilta harrastajilta luvan kuvaamiseen vierailunsa yhteydessä.