Hinnat

5 x sarjakortti (voimassa 6 kuukautta ostopäivästä)35€*
 * + TiVoLin jäsenmaksu 10€/15€ laskutetaan kerran kalenterivuonna

Vakuutukset

Huomioithan, että jumppareita ei ole vakuutettu seuran puolesta! Huolehdithan tapaturmavakuutuksen voimassaolosta ja sen kattavuudesta!

Seurasta riippumattomista syistä aiheutuvia yksittäisiä tuntien peruuntumisia ei korvata.

Jäsenyys / jäsenmaksu 2020

TiVoLin jumpat ovat tarkoitettu seuran jäsenille. Jäsenmaksu on pakollinen ryhmiimme osallistujille ja se maksetaan kerran kalenterivuotena. HUOM! Jäsenmaksu ei enää sisälly jumppamaksuun. Kalenterivuoden ensimmäisen jumppamaksun yhteydessä ilmoittautumisjärjestelmä luo automaattisesti jäsenmaksulaskun kyseiselle kalenterivuodelle. Jäsenmaksu- ja jumppamaksulaskuissa on eri viitenumerot.

Jäsenmaksu kalenterivuodelta 1.1.-31.12.2020 on:
- alle 19 -vuotiaat 10€
- 19 vuotta täyttäneet 15€

Pelkän jäsenmaksun maksaminen ei oikeuta osallistumaan TiVoLin jumppiin, mutta olet tervetullut osallistumaan seuran muuhun toimintaan.

HUOM! Vakuutus ei sisälly jumppa- eikä jäsenmaksuun.

Kortti- ja ilmoittautumisehdot

Aikuisten liikunta: Aikuisten liikunnan rajaton kausikortti on voimassa kevät-, kesä- tai syyslukukauden ajan ja sen ostaminen on päätös, joka sitoo yhdeksi kaudeksi kerrallaan. 15 kerran sarjakortti on voimassa yhden vuoden ostopäivästä lähtien. Kausi- ja sarjakortit eivät ole ryhmäkohtaisia. Sekä kausi- että sarjakortilla voi osallistua kaikille (pois lukien lisämaksullisille) TiVoLin aikuisten jumppakalenterin tunneille. Jumppakortti tulee esittää ryhmän ohjaajalle tunnin aluksi. Lisämaksullisille kursseille ei pysty osallistumaan aikuisten liikunnan jumppakorteilla. Voit hakea jumppakorttisi ostamisen jälkeen TiVoLin toimistolta. Huom! Yli 15-vuotiaat voivat ostaa jumppakortin aikuisten liikunnan ryhmiin.

Lasten ja nuorten harrasteryhmät: Ilmoittautuminen lasten ja nuorten harrasteryhmiin on päätös, joka sitoo yhdeksi kaudeksi kerrallaan. Jumppamaksu on ryhmäkohtainen. Lasten ja nuorten harrasteryhmiin ei jaeta jumppakortteja, vaan ohjaaja tarkistaa lasten nimet ilmoittautumisen perusteella jumpassa. Lasten ja nuorten harrasteryhmissä täytyy olla min. 7 osallistujaa, jotta ryhmä käynnistyy kauden alussa.

Kilpailu- ja valmennusryhmät: Kilpailu- ja valmennusryhmiin ilmoittaudutaan ottamalla yhteyttä toimistoon ja joukkueen valmentajiin. Ilmoittautuminen kilpailu- ja valmennusryhmiin (joukkuevoimistelu, tanssi, tanssillinen voimistelu) tarkoittaa, että on sitoutunut joukkueen toimintaan ja valmennusmaksuihin koko syys- tai kevätkaudeksi.

Peruutusehdot

Aikuisten liikunta: Ostopäätös jumppakortista ja ilmoittautuminen lisämaksulliselle kurssille/lisämaksulliseen tarjontaan (esim. tapahtumat) on sitova. Mikäli jäsenelle tulee kauden aikana yllättävä ja pakottava este (sairaus, loukkaantuminen, tms.) voidaan jumppakortti tai ilmoittautuminen lisämaksulliseen ryhmään peruuttaa sairaslomatodistusta vastaan. Peruutus tulee tehdä TiVoLin toimistolle.

Lasten ja nuorten harrasteryhmät: Ilmoittautuminen voidaan peruuttaa kauden ensimmäisen ryhmäkerran jälkeen (kokeilukerta). Peruutus tehdään olemalla yhteydessä TiVoLin toimistoon (ohjaajalle ilmoittaminen ei riitä). Myöhemmin ilmoittautuminen voidaan peruuttaa sairaslomatodistusta vastaan, mikäli osallistujalle tulee kauden aikana yllättävä ja pakottava este (sairaus, loukkaantuminen, tms.).

Lasten ja nuorten muu tarjonta: Ilmoittautuminen lisämaksulliselle kurssille/lisämaksulliseen tarjontaan (esim. tapahtumat, leirit) voidaan peruuttaa ilmoittautumisajan päättymiseen saakka. Peruutus tehdään olemalla yhteydessä TiVoLin toimistoon (ohjaajalle ilmoittaminen ei riitä). Myöhemmin ilmoittautuminen voidaan peruuttaa sairaslomatodistusta vastaan.

Kilpailu- ja valmennusryhmät: Ilmoittautuminen voidaan peruuttaa sairaslomatodistusta vastaan TiVoLin toimistolla, mikäli osallistujalle tulee kauden aikana yllättävä ja pakottava este (sairaus, loukkaantuminen, tms.).

Seurassamme kelpaa maksuvälineeksi myös Smartum Liikunta- ja Kulttuurisetelit, Smartum Saldo, SporttiPassin (ePassi) verkkomaksu, Tyky-kuntoseteli, Tyky-Kuntoseteli+ ja Eazybreak.

Haluatko maksaa Smartum Liikunta- ja Kulttuuriseteleillä, Tyky-kuntoseteleillä tai Ticket kortilla?Osta valitsemasi jumppakortti ilmoittautumisjärjestelmän kautta. Setelit ja korttimaksu otetaan vastaan TiVoLin toimistolla ja suoritus kohdistetaan jumppa- ja/tai jäsenmaksulaskullesi.

Haluatko maksaa Smartum Saldolla, SporttiPassilla tai Eazybreakillä? Osta valitsemasi jumppakortti ilmoittautumisjärjestelmän kautta. Kirjaudu Smartum-, SporttiPassi (ePassi) tai Eazybreak -palveluun ja suorita maksu. TiVoLi saa automaattisesti tiedon suoritetusta maksusta ja kohdistaa sen jumppa- ja/tai jäsenmaksulaskullesi.

HUOM! Smartum Liikunta- ja Kulttuurisetelit, Smartum Saldo, SporttiPassin verkkomaksu (ePassi), Tyky-kuntoseteli, Tyky-Kuntoseteli+ ja Eazybreak ovat henkilökohtaisia, eikä niillä voi maksaa toisen henkilön tai oman lapsen harrastemaksuja.

Seurassamme käy maksuvälineeksi myös osa Smartum-, Tyky- ja SporttiPassi-tuotteista. Lue sivun alareunasta lisää!