Ilmoittautuminen & Omat tiedot

llmoittautuminen lasten ja nuorten ryhmiin ja aikuisten liikuntakorttien osto tapahtuu jäsenrekisterin kautta:

 

Rekisteröidy, ilmoittaudu, osta kortti tai tarkastele omia tietojasi
 

Kevätkaudelle 2021 voi tulla mukaan koko kauden ajan!

Kausi jatkuu harrasteryhmissä ja aikuisten ryhmäliikunnassa 16.5. asti ja kilpailevissa joukkueissa kesäkuulle asti.


- Lasten ja nuorten harrasteryhmät (ne ryhmät, joissa on tilaa)
- Aikuisten/nuorten kevään rajaton kortti ja aikuisten 15 ja 5 kerran sarjakortit
- Kilpailevista joukkueista kiinnostuneet: olethan ensin yhteydessä joukkueen valmentajaan. Valmentajien yhteystiedot löydät joukkueiden omilta sivuilta.


Rekisteröityminen tehdään täyttämällä lomakkeelle omat henkilötiedot (mm. nimi, osoite, ikä, puhelinnumero ja sähköposti).

Alle 18-vuotiaan puolesta rekisteröitymisen ja ryhmiin ilmoittautumisen tekee huoltaja. Huoltaja voi rekisteröidä hallintaansa useita alikäyttäjiä OMAT TIEDOT-osiossa. Siellä on linkki "Rekisteröi uusi käyttäjä alaisuuteesi", joka avaa rekisteröitymissivun, johon täytetään lapsen tiedot. HUOM! Laita lasten ja nuorten sähköpostiosoitteeksi aina vanhemman osoite, sillä lasku tulee sinne. Tämän jälkeen lapsen voi ilmoittaa ryhmiin.

Kun olet täyttänyt ja lähettänyt lomakkeen, näet ruudulla oman käyttäjätunnuksesi sekä salasanan, joiden avulla voit jatkossa kirjautua sähköiseen ilmoittautumisohjelmaan. Ohjelma lähettää saman tiedon antamaasi sähköpostiin, joten tarkasta että se on oikein. 

Jos olet jo rekisteröitynyt ohjelmaan, kirjaudu sisään tunnuksillasi ja tarkasta omat tiedot kohdasta, että yhteystietosi ja sähköpostiosoitteesi ovat ajan tasalla. Jos et muista salasanaasi, ÄLÄ REKISTERÖIDY uudestaan vaan pyydä ohjelmalta uusi salasana. Käyttäjätunnus on joko sähköpostiosoitteesi tai nimesi. Kirjautumalla järjestelmään voit tarkastella myös omia laskujasi.

Huom! Ilmoittautuminen TiVoLin liikuntaryhmiin (aikuiset, lapset ja nuoret, harraste- ja kilpailutoiminta) tarkoittaa sitoutumista ryhmän toimintaan kevät- tai syyskaudeksi. Lue peruutusehdot tarvittaessa ennen ilmoittautumistasi "Hinnat" -välilehdeltä.


Kilpailevat joukkueet:
Mikäli olet kiinnostunut aloittamaan kilpailevassa joukkueessa, olethan yhteydessä suoraan valmentajaan tai TiVoLin toimistoon. 

APUA REKISTERÖITYMISEEN SEKÄ ILMOITTAUTUMISEEN SAAT lähettämällä viestin yhteydenottolomakkeella tai puhelimitse p. 040 530 7032.