Kokouskutsu - Tikkakosken Voimistelu- ja Liikuntaseura ry:n kevätkokous to 29.4.2021

18.4.2021

Tikkakosken Voimistelu- ja Liikuntaseura ry:n kevätkokous 2021 järjestetään to 29.4.2021 klo 17.30 alkaen. Kokous järjestetään ensisijaisesti etäkokouksena Teams-ohjelman avulla. Osallistuminen paikan päällä seuran toimistolla (Kirkkokatu 1, Tikkakoski) on mahdollista rajatulle määrälle henkilöitä.

Osallistumislinkin, ohjeiden ja materiaalien toimittamista varten sekä kokouspaikalle saapuvien ihmisten määrän arvioimista varten osallistumisesta pyydetään ilmoittamaan ke 28.4.2021 mennessä seuran sähköpostiin tivoli.toimisto@gmail.com tai puhelimitse puheenjohtaja Meeri Martimolle (puh. 045 634 1820). Etäosallistumista varten tarvitaan osallistujan nimi ja sähköpostiosoite.

Kokouksessa käsitellään sääntömääräiset asiat, varatilintarkastajan valinta vuodelle 2021 sekä johtokunnan jäsenten eropyynnöt ja johtokunnan täydentäminen. Äänioikeutettuja ovat 15 vuotta täyttäneet seuran jäsenet.

Tervetuloa!

Terveisin puheenjohtaja Meeri Martimo

Kevätkokouksen esityslista

1. Kokouksen avaus