Kuu kiurusta kesään, papukaijasta ei päivääkään! - TiVoLin kevätnäytösvideo julkaistu

15.5.2021

Kevätnäytösvideo julkaistu

Kuu kiurusta kesään, papukaijasta ei päivääkään! TiVoLin kevätnäytösvideo vie sinut erilaisiin kesäseikkailuihin yhdessä lasten ja nuorten harrasteryhmien ja kilpailevien joukkueiden kanssa. Luvassa on 16 esityksen verran seikkailuja eläinten ja ihmisten kanssa, tarinoiden maailmassa ja kesäisessä luonnossa.

Kevätnäytösvideo on katsottavissa Solidsport-alustan kautta: https://solidsport.com/tivoli/watch/tivolin-kevatnaytos-2021

Näytösvideon hinta on 7 €, jonka voit maksaa joko korttimaksulla tai verkkopankissa (pinkkiä Paypal-kuvaketta napsauttamalla) suoraan Solidsportin kautta. Tämän jälkeen voit katsoa videon niin monta kertaa kuin haluat. Videon kesto on 51 min.

Kevätnäytösvideon tuotot käytetään seuran toiminnan tukemiseen vuonna 2021. Katsomalla kevätnäytöksemme tuet laadukkaan lasten ja nuorten liikunnan järjestämistä omalla kylällä!

Tarkemmat ohjeet kevätnäytösvideon katsomiseen:

1.   Mene osoitteeseen https://solidsport.com/tivoli/watch/tivolin-kevatnaytos-2021 ja napsauta vihreää ”Osta 7 eur”-painiketta.

2.   Kirjaudu sisään Solidsport-tilillesi tai luo uusi tili, jos sinulla ei vielä ole sellaista. Tili on ilmainen. Vaihtoehtoisesti voit kirjautua Facebook-tunnustesi avulla.

3.   Napsauta avautuvassa ikkunassa uudelleen vihreää ”Osta 7 eur”-painiketta.

4.   Valitse haluamasi maksutapa: joko täyttämällä tietosi korttimaksua varten tai valitsemalla yläreunasta vaaleanpunaisen Paytrail-kuvakkeen takaa perinteinen verkkopankkimaksu.

5.   Maksutapahtuman jälkeen pääset katsomaan videon. Voit katsoa videon samalla maksulla niin monta kertaa kuin haluat.

 

Iso kiitos kaikille kevään harrastajillemme, ja kiitos jo etukäteen kesän harrastajille! Lähiliikunta on parasta yhdessä!


TiVoLi toivottaa mukavaa, aurinkoista ja liikunnallista kesää!